Szociális szolgáltatások

Bébiszitter tanfolyam


Külföldi munkavállalásban gondolkodsz? Legyél okleveles bébiszitter akár belföldi, akár külföldi családoknál!

A nyugati családok életmódja eltér a hazai családokétól abban, hogy apa, anya dolgozik, a gyerekre pedig nem nagymama vagy nagypapa vigyáz, hanem egy kedves, empatikus, fiatal bébiszitter. A családok nem bízzák bárkire gyermeküket, ez érthető is, hiszen nem mindegy, szemük fénye kivel tölti azt az időt, amit ők nem tudnak kicsinyükre fordítani. Körülményesen választják ki a megfelelő embert: a nyelvtudás mellett kérik a szakképesítésről szóló oklevelet/tanúsítványt is.

Ez érhető, hiszen a tanfolyam olyan elméleti és gyakorlati tudást biztosít, amellyel már felelősségteljes munkát lehet vállalni.

A jó bébiszittert megbecsülik a családok is: órabért kapnak munkaadójuktól a havi jövedelem mellé, elviszik őket is nyaralásaikra, hiszen a szabadság alatt is elkél a segítség. Konkrétan szinte családtagnak tekintik őket, főként, ha a gyermek ragaszkodását is elnyerik. Ez pedig nem nehéz annak, aki szeret gyermekekkel foglakozni, segíteni tud értelmesen eltölteni a gyerkőc szabadidejét, és ha magabiztosságot sugároz megjelenésével, hozzáállásával, nyert ügye van.

Vannak olyan helyzetek is, hogy a családok akkor veszik igénybe egy bébiszitter szolgáltatásait, ha épp kikapcsolódásra vágynak. Ilyenkor mindössze néhány órát kell eltölteni a gyerekkel, mert szülei épp színházba, operába, üzleti vacsorára mentek. Tehát nemcsak bentlakásos bébiszitteri állások vannak. Így akár munka, egyetem mellett is lehet gyerekfelügyeletet vállalni, és kereset kiegészítéshez jutni. Ehhez mindössze annyira van szükség, hogy jelentkezz a bébiszitter tanfolyamra, szerezd meg a tanúsítványt, és válogathatsz a neked megfelelő állásajánlatok közül.

Ha túlteng benned a tenni akarás, plusz pénzhez akarsz jutni, imádod a gyerekeket, szeretsz velük foglalkozni, játszani, akkor neked találták ki ezt a szakmát.

A gyermeki szeretet, ragaszkodás felhőtlen boldogságot jelent, szebbé teheted mindennapjaidat. Ne habozz tovább, jelentkezz bébiszitter tanfolyamra!

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:


Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Bébiszitter tanfolyamunkat itt találod

Kattints IDE országos tanfolyamkínálatunkért

Országosan induló Bébiszitter tanfolyamkínálatunkat itt találod

Megtekintve 121 alkalommal
Egészségügy
Gyógymasszőr tanfolyam
Művészet, közművelődés, kommunikáció
Dekoratőr tanfolyam
Informatika
3D nyomtatás tanfolyam