Informatika

CISCO tanfolyamok


CISCO CCNA, CISCO ICND1 tanfolyam, CISCO ICND2 tanfolyam

Felgyorsult világunkat hálózatok tömkelege szövi át. Sokan a hálózat fogalmát nagy cégek hatalmas irodáihoz kapcsolják, ahol nem látni mást csak számítógépek tömkelegét.

Azonban nem csak nagy vállalatok óriási irodáiban használnak számítógép hálózatokat, hanem lassacskán már minden lakásban, házban, saját otthonunkban is, hiszen az elképzelhető legnagyobb számítógépes hálózat az internet.

És azt hiszem, napjainkban már szinte mindenki internetfelhasználónak mondhatja magát. Nem is csoda, hiszen manapság az internet az első számú információforrás. Bármilyen témában kutakodunk, a legtöbbeknek először az jut eszébe, hogy „megnézem, hátha fent van neten”.

A hálózatok segítségével számítógépek kerülnek összeköttetésbe, és képesek lesznek kommunikálni egymással. Gondoljunk csak bele, hogy egy nagy irodában hány ilyen számítógépről lehet szó. Ilyenkor van szükség egy megfelelő szakemberre, aki képes megtervezni és létrehozni ezeket a hálózatokat, amelyek kiépítéséhez különböző eszközökre lesz szükség, a későbbiekben pedig azok biztonságáról is gondoskodnia kell. Ez mind egy hálózati szakember dolga. Ha valaki ezen a területen szeretné megtalálni hivatását, többféle képzési lehetőség közül választhat.

Az egyik ilyen a CISCO CCNA tanfolyam, ami megfelelő alapokat nyújt számodra, ha hálózati szakemberként szeretnél elhelyezkedni, és tovább akarod képezni magad Cisco területen.

A Cisco System egy multinacionális cég, amely többek között hálózati eszközöket is tervez és értékesít, így tehát kulcsszerepet játszik a számítógépes hálózatok világában.

Ez a tanfolyam magában foglalja a CISCO ICND1 és ICND2 képzések ismeretanyagát is, de persze egymás után külön-külön is elvégezhetőek. Az ICND1 tanfolyam alatt TCP/IP alapú hálózatokról szerezhetsz elméleti és gyakorlati tudást, amivel képes leszel kisebb számítógépes hálózatok megalkotására, a már működők fenntartására és az eszközök konfigurálására. A folytatás, vagyis az ICND2 alatt pedig versenyképes tudást szerezhetsz a vállalti hálózatok területén. Megtanulhatod, hogyan alakíts ki vállalati hálózatokat, megismerheted azok infrastruktúráját, sőt hálózattervezési alapokra is szert tehetsz. A két tanfolyam elvégzésével pedig megszerezheted a CCNA minősítést.

Ha érdeklődsz az informatika iránt, akkor tedd meg a kezdő lépést, és jelentkezz. Az elsajátított ismereteket garantáltan kamatoztatni fogod, hiszen köztudott, hogy az IT szektorban a legmagasabbak a fizetések.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló CISCO tanfolyamkínálatunkat itt találod

Megtekintve 111 alkalommal
Építészet
Ács tanfolyam
Gépészet
Targoncavezető tanfolyam
Mezőgazdaság
Aranykalászos gazda tanfolyam