Mezőgazdaság

Dísznövénykertész tanfolyam


Számtalan ember szeret kertészkedni, virágokkal, dísznövényekkel foglalkozni. Most neked is lehetőséged nyílik elvégezni a dísznövénykertész tanfolyamot. Miért jó ez Neked? Ha hobbikertész vagy, akkor megtanulhatod a szakma csínját-bínját, és kedvenc növényeidet hozzáértőként tudod majd ápolni, nevelni. Nem kell többé a szakkönyveket bújnod, hogy kiderítsd, kedvenced mitől lesz szebb, vonzóbb.

Ha pénzt is szeretnél szerezni a szakmával, akkor arra is lehetőséged nyílik. Egyre többen keresik szakképzett dísznövénykertészek ajánlatait, mert ki szeretnének alakítani egy díszkertet otthonuk körül.

Persze nem bízzák a munkát bárkire, csak dísznövénykertész végzettséggel rendelkező szakemberre. Hisz nem mindegy, melyik virág melyik mellé kerül, ha a megfelelő esztétikai hatás elérése a cél.

A környezetvédelem egyre fontosabbá válik világunkban, így a multi cégek még székhelyüket is zöldövesítik. Belföldön is egyre többen keresnek dísznövénykertészt, de ezzel a szakmával akár külföldön is lehet munkát vállalni. Hiszen a nyelvtudás itt nem kizáró követelmény, mert nem emberekkel, hanem növényekkel kell napi szinten foglalkozni. Az OKJ-s bizonyítvány megszerzését követően jobbnál jobb dísznövénykertész munkaajánlatok közül válogathatsz.

Kertész, kertépítő tanfolyam

Ez a gyönyörű kert a Te kezed munkája is lehetne 🙂

Az a csodálatos ebben a szakmában, hogy a gondoskodást meghálálják a növények. Ki ne szeretne gyönyörködni munkája gyümölcsében? Köztudott, hogy úgy a kinti, mint a szobanövények igénylik a gondoskodást, akárcsak a gyermekek. Az sem mindegy, milyen táptalajba kerülnek, milyen gyakorisággal van szükségük vízre, tápanyagra, és jól esik nekik a becézgetés, simogatás. Erre nem képes mindenki. Sokan panaszkodnak, hogy szobanövényeik kipusztulnak, a kertben a fű kiszárad, gyümölcsfáik megbetegednek. Ez nem csoda, hiszen nem mindenki ért a növények ápolásához. De aki szereti azokat, az szakember segítségét kéri.

Ha érzel magadban hajlamot a kertészkedésre, végezd el a tanfolyamot, és meglátod, nem fogsz győzni eleget tenni a kéréseknek.

Mert a jó szakembert mindenki szereti, és egy elégedett ügyfél el is dicsekszik vele, hogy növényeit kiváló kertész gondozza.

Így reklámoz Téged, és ezért nem kell egyebet tenned, mint lelkiismeretesen végezned munkádat. Válaszd dísznövénykertész tanfolyamunkat!

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Dísznövénykertész tanfolyamunkat itt találod

Megtekintve 654 alkalommal
Informatika
Informatikai rendszerüzemeltető tanfolyam
Közszolgálat
Tűzvédelmi előadó tanfolyam
Informatika
Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam