Oktatás

Fitness-wellness instruktor részszakképesítései


Mindig is aktív életet éltél? Mindened a mozgás, és rendkívüli figyelmet fordítasz az egészségedre? Ha a sok mozgás és az egészséges táplálkozás már az életmódoddá vált és szívesen közvetítenéd ezt mások felé is, sőt, hivatásszerűen segítenél másoknak az egészséges életmód elérésében, akkor ideje valamilyen OKJ-s tanfolyam után nézned fitness-wellnes területen.

Fitness-wellness instruktor részszakképesítések - jelentkezz most

Ha rövid idő alatt szeretnél szakmát, szívesen segítenél másoknak az egészséges életmód elérésében, és mindened a mozgás, akkor a következő tanfolyamokat ajánljuk

Hogyha gyorsan szeretnél egy olyan szakmát, ami a leginkább passzol az egyéniségedhez, akkor végezd el a következő részszakképesítések valamelyikét. Nézzük, miből válogathatsz.

Csoportos fitness instruktor részszakképesítés

Az egyik ilyen képzés a Csoportos fitness instruktor részszakképesítés. Ezt akkor ajánljuk neked, ha fitness klubokban szívesen foglalkoznál csoportokkal, akiknek zenés órákat tartanál különböző mozgásformákból válogatva.

Itt lehetőséged van változatos hangulatú, dinamikájú és hatású órafajtákat kidolgozni. A tudásodra és kreativitásodra van bízva, hogyan építed fel foglalkozásaidat. Fontos, hogy kellemes csoportlégkört teremts, és motiváld a csapatot, hogy mindent adjanak bele a cél elérése érdekében.

 

Fitness instruktor részszakképesítés

Másik lehetőséged a Fitness instruktor részszakképesítés. Ez a szakma passzol hozzád, ha egy edzőtermi részlegben szeretnél dolgozni teremedzőként. Hogyha inkább egyéni órákat tartanál szívesebben, és úgy érzed, hogy jobban tudsz koncentrálni, amikor csak egy emberrel foglalkozol egyszerre, akkor válaszd a Fitness instruktor pályát.

Itt könnyebb kialakítani személyesebb kapcsolatot, melynek során megismerheted a kliens kitűzött céljait, és az ő igényeihez alakíthatod az edzéstervet. A te feladatod, hogy felmérd a testalkati és fittségi állapotát, ehhez mérten reális edzéscélokat tűzz ki, és a cél eléréséhez megfelelő eszközöket és módszereket válassz.

 

Fitness–wellness asszisztens

A harmadik gyorsan megszerezhető szakmának pedig a Fitness–wellness asszisztens számít ezen a területen. Ha az edzősködés túl strapásnak tűnik, de azért szívesen dolgoznál sportlétesítmények vagy szállodák fitness és wellness részlegében, vagy egyszerűen úgy érzed, hogy kezdésnek ez is elég lesz, akkor válaszd ezt a tanfolyamot.

Itt az ügyfélszolgálati teendőket kell majd ellátnod, illetve kapcsolattartási, problémakezelési és pénzforgalmi feladatokat kell majd elvégezned. Emellett még a marketingből is kiveheted a részed egy bizonyos szinten információs anyagok készítésével.

Ha megtetszett valamelyik OKJ-s tanfolyam, ne várj tovább, jelentkezz, hiszen nincs is annál jobb munka, ami egyben a hobbid is.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló fitness-wellness tanfolyamkínálatunkat itt találod

Kattints IDE országos tanfolyamkínálatunkért

Országosan induló fitness-wellness tanfolyamkínálatunkat itt találod

 

 

Megtekintve 83 alkalommal
Mezőgazdaság
Kertész tanfolyam
Mezőgazdaság
Méhész tanfolyam
Egészségügy
Gyógymasszőr tanfolyam