Építészet

Kőműves tanfolyam


Az építőiparban szeretnél elhelyezkedni?  Nem okoz gondot a fizikai munka, és az sem, ha sok van belőle? Akkor ajánlunk most neked egy foglalkozást, amivel ezen a területen versenyképes fizetésre tehetsz szert. Ez pedig a kőműves szakma.

Akár kertes házban, akár lakásban lakik valaki, bármilyen nagyobb átalakítást szeretne végeztetni, ahhoz nagy valószínűséggel kőművesre lesz szükség, legyen szó falbontásról, plusz helyiség, esetleg terasz építéséről vagy a falak szigeteléséről.  Sokan úgy gondolkoznak, hogy jobban megéri inkább olcsón megvenni egy elfogadható állapotú házat, majd azt saját igényeik szerint kialakítani. Ilyen esetben lehet szó teljes átalakításról is, ahol a főfalakon kívül minden más helyre kerül.

Ezekben a felújításokban csak egy kőműves tud szakszerű segítséget nyújtani.

Na és persze, ne feledkezzünk el a család életében talán legnagyobb projektnek számító házépítésről, amikor egy teljesen üres telken kell az alapoktól felépíteni egy komplett családi házat, sőt esetleg melléképületeket is, pl. garázst, fészert. Itt is nagy szükségünk lesz egy profi kőműves gárdára, akik a tervek alapján felhúzzák számunkra álmaink otthonát.

Kőműves OKJ tanfolyam

Bár sok munka van vele, de erőfeszítéseid végeredménye ez is lehet! Vegyél ki egy területet a hatalmas építőipari tortából, és légy profi kőműves!

Ha elnyerte tetszésedet ez a foglalkozás, akkor jelentkezz a Kőműves OKJ tanfolyamra, ahol töviről- hegyire mindent megtanulhatsz az épületek létrehozásáról. Kőművesként képes leszel értelmezni az építéshez szükséges műszaki dokumentációt, és meghatározni a munkavégzéshez szükséges anyagok mennyiségét. Remek szakemberek tanítanak majd meg a falazási, a kézi és gépi vakolási munkák elvégzésére. Ezen kívül beton és vasbeton szerkezetek készítésére is alkalmas leszel. Elsajátíthatod, hogyan kell épületeket és épületrészeket hang- és hőhatás ellen szigetelni, sőt, térburkolatok készítésére is megtanítanak majd a képzés során.

Be kell látnunk, hogy egy elég komplex szakmáról van itt szó, hiszen sok mindenhez kell értenie egy kőművesnek. De ha lelkiismeretesen kitanulod a szakmát, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz majd hiány a megrendelésekből.

Ha úgy döntesz, hogy a saját lábadra állsz, és vállalkozó leszel, látni fogod, hogy főleg a nagyobb volumenű munkákért nem kevés fizetés lesz majd a jutalmad. Ahogy manapság már sok szakmában, itt is nagy a kereslet a jó szakemberekre, úgyhogy te se gondolkozz tovább, hanem jelentkezz a Kőműves OKJ tanfolyamra, és csatlakozz a profik csapatához.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Kőműves tanfolyamunkat itt találod

Kattints IDE országos tanfolyamkínálatunkért

Országosan induló Kőműves tanfolyamkínálatunkat itt találod
Megtekintve 30 alkalommal
Mezőgazdaság
Kutyakozmetikus tanfolyam
Informatika
Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam
Szociális szolgáltatások
Szociális gondozó és ápoló tanfolyam