Mezőgazdaság

Kutyakozmetikus tanfolyam


Nagyon sok ember tart otthon háziállatot. Ezek közül is a legkedveltebbek a kutyák. Nem feltétlenül a fajta számít, – habár erre is számos példa van, – hanem az, hogy az a kis házi kedvenc felvidítsa mindennapjaikat. Így gazdáik igyekeznek nekik mindent megadni.

A kutyakozmetikus végzettséggel rendelkező szakemberekre egyre nagyobb szükség van, mert a kutyusok is ugyanúgy igénylik az ápolást, mint az emberek. Ha valaki nagytestű kutyát tart, sokszor egyszerűbb számára, ha kozmetikushoz viszi, és nem otthon próbálja megoldani az állat szőrének tisztítását. De nemcsak a nagytestű állatokat hordják kutyakozmetikába, hanem a kicsikéket is.

Hazánkban egyre nagyobb igény mutatkozik a szakképesített kutyakozmetikus munkájára. Hiszen köztudott, hogy a kis kedvenc számos családnál ugyanolyan kényeztetésben részesül, mint gazdája. De még elterjedtebb külföldön ez a szakma. Sok híresség tart kutyát, és elgondolható, hogy nem ő ápolja, hanem az erre megfelelő szakember.

Az OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyam során megtanulod a különböző fajokhoz tartozó eljárásokat, a kozmetikumok megfelelő használatát. Ami talán a legvonzóbb ebben a szakmában, hogy az állatok általában „szó nélkül” tűrik a kényeztetést, és hálás szemekkel tekintenek rád, hogy foglalkoztál velük.

Ha még nem tudod, hogy milyen szakmát válassz, viszont azzal tisztában vagy, hogy állatokhoz kapcsolódjon, akkor itt a lehetőség, legyél kutyakozmetikus.

Kutyakozmetikus tanfolyam

A kutyakozmetikus OKJ-s képzés elvégzését követően azonnal munkába állhatsz, akár hazai, akár külföldi szalonokban. Légy kutyakozmetikus, és foglalkozz ezekkel az ennivaló négylábúakkal 🙂

Azok előtt is nyitva áll a tanfolyam, akik azért szeretnék megtanulni, mert ők maguk akarnak kutyáikkal foglalkozni, nem elégednek meg a mindennapos tudással. Mert ugye mindenki meg tudja fürdetni kutyáját, meg tudja fésülni, de azt már nem mindenki tudja, hogy az adott fajtának épp mi a megfelelő. Ezt csak a szakember ismeri igazán. Jelentkezz a tanfolyamra, és sajátítsd el a kutyakozmetikus szakmához kapcsolódó tudást.

A tanfolyam elvégzését követően azonnal munkába állhatsz, akár hazai, akár külföldi szalonokban.

Ha állatbarát vagy, gyerekkorodban te ápoltad a család kedvencét, fürdetted, szárítottad, frizurát készítettél neki, ápoltad a szőrét, akkor ez a szakma épp neked való.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Kutyakozmetikus tanfolyamunkat itt találod

Megtekintve 208 alkalommal
Építészet
Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam
Közlekedés
Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam
Informatika
WordPress tanfolyam