Miért hallgass ránk?


Küldetésünk, hogy megismertessük Veled a különböző szakmák előnyeit, segítsünk kiválasztani a számodra leginkább testhez álló képzést.

Miért hallgass ránk?

TanfolyamOKJ.hu tanfolyamközvetítő oldalunkon már 2011 óta jelenítünk meg OKJ tanfolyamokat, képzési ajánlatokat és fontos információkat az egyes szakmákkal kapcsolatban.

Az elmúlt 8 évben több mint 120 felnőttképzővel, oktatási intézménnyel dolgoztunk együtt, így meglehetősen sokat tudunk a különböző tanfolyamokról.

Oktatással foglalkozó weboldalainkon már 3 millió 700 ezernél is több látogató keresett tanfolyamot, és segítségünkkel több, mint 24.500-an jelentkeztek is valamelyik általunk javasolt tanfolyamra, szakképzésre.

Úgy döntöttünk, hogy működésünk alatt összeszedett hasznos információkat megosztjuk Veled is, hogy könnyebben válassz a tanfolyamok között.

 

Az oldalon OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamokról is írunk – felsoroljuk az adott szakma előnyeit, leírjuk, hogy milyen esetben tanácsos az adott képzést választanod, és milyen hasznos infókat érdemes tudnod a szakképzésről.

Ha a leírás alapján valamelyik tanfolyam megtetszik Neked, akkor a cikk végén megtekintheted az induló konkrét tanfolyamainkat, és jelentkezni is tudsz azokra.

Böngéssz a menüben, válassz ki egy szakmacsoportot, nézd meg az OKJ képzéseinket, vagy az OKJ-n kívüli tanfolyamainkat, esetleg keress rá egy konkrét képzésre:

Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Search in content
Keresés bejegyzésekben
Search in pages
Szűrés szakmacsoportokra
Egészségügy
Építészet
Gépészet
Informatika
Közlekedés
Közszolgálat
Mezőgazdaság
Művészet, közművelődés, kommunikáció
Oktatás
Szociális szolgáltatások
Vendéglátás-turisztika
Megtekintve 142 alkalommal