Vendéglátás-turisztika

Pincér tanfolyam


Napjainkban egyre közkedveltebb nemcsak a tehetősebbek, hanem a középosztály számára is heti egy-két alkalommal az étteremben étkezés. Mindenki szereti a kedves, fiatal pincér általi kiszolgálást.

Számos olyan vendéglő létezik, amelyik akár szakképesítés nélkül is alkalmaz, de ez meglátszik a havi jövedelmen is.

A szakképesítéssel rendelkező pincér fizetése magasabb, hiszen szakemberként dolgozik, a tanfolyam elvégzésével pedig megszerzi a szakmához tartozó tudást.

Számos elhelyezkedési lehetőség nyílik azok számára, akik megszerzik a képesítést, és ezt oklevéllel is tudják igazolni. Főként azok a turisztikai cégek keresnek szakembereket, amelyek nyitva vannak télen-nyáron.

Nemcsak belföldi munkavállalásban lehet gondolkozni, hanem külföldiben is. Ha szereted a pörgést, barátságos vagy, szeretsz utazni, nincs tengeribetegséged, akár egy luxushajó éttermében is lehetsz pincér. Bejárhatod a világot, különböző felfogású emberekkel ismerkedhetsz meg, bővítheted baráti körödet, újabb és újabb kihívásoknak felelhetsz meg. De nemcsak hajón dolgozhatsz…

Előnyödre fordíthatod nyelvtudásodat, keresgélhetsz különböző külföldi, elismert éttermek munkaajánlatai között.

Képzeld el, hogy hányan mennek csak Ausztriába síelni Magyarországról? Ismered a német nyelvet? Az egyik legjobb munkalehetőség, hiszen a magyar vendégek kimondottan örülnek, amikor külföldön anyanyelvükön szólalhatnak meg.

Pincér tanfolyam

Pincérként külföldön is rengeteg lehetőséged van állást találni. Végezd el a pincér tanfolyamot, és járd be a világot úgy, hogy közben pénzt is keresel 🙂

A jó pincér ismérve: kedves a vendégekkel, odafigyel rájuk, időben és pontosan szervíroz, lesi minden kívánságukat. Ha magadra ismersz a felsorolt tulajdonságok alapján, akkor neked való a szakma. A gyakorlati órák pontosan arról szólnak, hogy minden titkát elsajátítsd a szakmának.

Gondold csak el, milyen jó lenne egy ötcsillagos szálloda éttermének vezető pincérének lenni! Ehhez nem kell egyebet tenned, mint elvégezni a tanfolyamot. Ha szeretnél vendéglátásban dolgozni, és csak a szakképesítés hiányzik, ne habozz, jelentkezz a pincér kurzusra! Végzett pincérként dúskálni fogsz az állásajánlatokban.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Pincér tanfolyamunkat itt találod

Megtekintve 92 alkalommal
Vendéglátás-turisztika
Cukrász tanfolyam
Mezőgazdaság
Méhész tanfolyam
Informatika
Informatikai rendszerüzemeltető tanfolyam