Oktatás

Sportszervező, -menedzser tanfolyam


Sokak számára a sport életük fontos részét képezi.  Te is így vagy ezzel?  Már gyerekkorod óta sportolsz több területen is? Elhivatott vagy a mozgás népszerűsítésében? Szívesen vállalsz szervezési feladatokat, sőt, barátaid számára esetleg már többször szerveztél is valamilyen sporteseményt?

Ha szeretnél lépéseket tenni annak érdekében, hogy minél többen kedvet kapjanak a mozgáshoz, és lehetőségük is legyen valamelyik sportágban jónak lenni, akkor válaszd a Sportszervező, –menedzser OKJ-s tanfolyamot, amivel vezető pozícióból gondoskodhatsz arról, hogy minél előbb egyre több ember életének részese legyen ez a tevékenység.

Sportszervező, -menedzser tanfolyam

Népszerűsítsd a sportot – Légy Sportszervező, és menedzser. Ha ezt az OKJ-s tanfolyamot választod, rengeteg ajtó áll majd nyitva előtted.

Természetesen itt nem csak a szabadidős sportról van, hiszen országunknak kitűnő profi és feltörekvőben lévő sportolói vannak, akiknek meg kell teremteni a megfelelő feltételeket ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjenek el rangos versenyeken.

Ehhez a foglalkozáshoz a megfelelő végzettséget a Sportszervező, –menedzser OKJ-s tanfolyammal szerezheted meg. Ha ez sikerült, akkor több lehetőséged is lesz, amelyek közül kiválaszthatod, hogy mivel szeretnél foglalkozni, sőt, akár kombinálhatod is őket.

A képzés elvégzése után megfelelő tudással rendelkezel például ahhoz, hogy sportszervezeteket hozz létre és irányítsd működésüket. Ilyen sportszervezetek a sportegyesületek és a sportvállalkozások, amelyek között fontos különbség, hogy amíg az egyesületek non profit szervezetek, addig a sportvállalkozások profitorientált gazdasági társaságok. Fő tevékenységük alapján viszont hasonlítanak, hiszen mindkettő sporteseményeket szervez, mint pl. edzőtáborok, versenyek, és megteremti a sporttevékenységek feltételeit. Itt fontos feladat a személyi, tárgyi és anyagi erőforrások megszerzése, amihez többek között pályázatírási ismeretekre is szükség van.

Ezzel a képzettséggel üzemeltethetsz sportlétesítményeket is, például fitness- vagy konditermet, uszodát.

A feladatod ebben az esetben is a létesítmény vezetése, menedzsmentjének irányítása, hiszen a szolgáltatásokat folyamatosan fejleszteni és bővíteni kell.

Láthatod tehát, hogyha a Sportszervező, –menedzser OKJ-s tanfolyamot választod, rengeteg ajtó áll majd nyitva előtted. Ez a szakma nagy odafigyelést, jó szervezőkészséget és kiváló kommunikációs készséget igényel, na meg persze komplex tudást is, amit a képzés során maximálisan elsajátíthatsz.

Ha megtetszett ez a szakma, kattints a gombra induló tanfolyamainkért:

Kattints IDE budapesti tanfolyamunkért

Budapesten induló Sportszervező, -menedzser tanfolyamunkat itt találod

Megtekintve 101 alkalommal
Informatika
Gazdasági informatikus tanfolyam
Vendéglátás-turisztika
Turisztikai szervező, értékesítő tanfolyam
Építészet
Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam